Om meg

Heihei!

Velkommen til min blogg! Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om meg.Jeg heter Ingrid og er 13 år. Jeg elsker å henge med vennene mine, mote, blogger og litt sånne ting. Jeg tenkte jeg skulle prøve meg litt på blogg igjen (hadde en blogg for lenge siden med to venner). Jeg kommer ikke til å skrive fast tenker jeg, men kommer sikkert tilå blogge 2 ganger i uka eller noe sånt:) Jeg bor med en familie som inneholder meg, søsteren min (Agnete), broren min (Andreas), mamma, pappa og 2 katter med navn Mia og Emma! Har en til bror, men han bor ikke her. Jeg har som mål og holde rommet mitt ryddig hele tiden selvom det er litt slitsomt. Jeg har iphone 4;) Jeg starter på u-skolen nå til høsten. Følg gjerne med for å bli bedre kjent med meg:) Du kan gjerne følge meg på insta: Ingridsaug.

 Forresten så kommer jeg ikke til å blogge når jeg overnatter hos bestemor og bestefar fra i morgen til tirsdag..i verstefall så får jeg blogge fra mobilen.

3 kommentarer

Andrijana

02.08.2014 kl.17:09

Kanskje du har fått en fast ny leser? Blir spennende å følge med :-)

ingridsaug

02.08.2014 kl.17:11

Takk du:)

Mina

03.08.2014 kl.10:54

Jentami♥

Skriv en ny kommentar

ingridsaug

ingridsaug

13, Hamar

Hei, jeg heter Ingrid er 13 år og kommer fra Hamar. Her kan du lese om litt fra hverdagen min, outfits og litt andre ting. Håper du liker det!

Kategorier

Arkiv

hits