update

Hei igjen! Akk nå sitter jeg og spiser min deilige frokost som består av te og runstykke med nugatti, know sunt.

Jeg har lyst til å oppdatere dere litt. Som dere kanskje har sett så har jeg klipt håret mitt, som dere kan se i min nye header, tihi. Ja, også har jeg faktisk vært i julestemning siden før høstferien(vet, rart). Men uansett..NÅ ER DET SNART JUL! Jeg gleder meg sykt og nå for tiden så ser jeg på nyttårskjole, ballkjole og sånt som nesten alle gjør. Jeg gleder meg til å sitte med kopp kakao med krem, høre på julemusikk med julepyjamasen min og kosesokkene mine samtidig som jeg teller ned til jul. Noen av mine venner og jeg har planlagt å ha sånn juleverksted, (egt bare at vi er ute i snøen og så går vi inn og lager pepperkaker og kakao mens vi ser på julefilm, gleder meg, kommer til å bli såå koselig. Btw, jeg har kjøpt meg en ny foundation og nytt pudder siden mine forrige ble tomme.


 foundation>>her og pudder>>her

åå.. er det bare jeg som får skikkelig julestemning av Ariana Grande sin nye sang? Jeg hører på den hele tiden.

Ellers så sparer jeg fortsatt til mac. Og nå har jeg bestemt meg for å kjøpe pro! Alt jeg tenker på pleier å gå over til at jeg plutselig tenker på mac, haha, vel sånn er vel livet. Forresten i motsetning til alle andre år så har jeg utrolig mye mer på ønskelisten enn jeg pleier.

Hva ønsker dere dere til jul? (srry for kjedelig innlegg)2 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

29.11.2014 kl.10:31

Gleder meg utrolig mye til jul selv, og fin på håret, det var du! Ha en super fin dag
Jeg vet ikke helt hva jeg ønsker meg jeg :P

Skriv en ny kommentar

ingridsaug

ingridsaug

13, Hamar

Hei, jeg heter Ingrid er 13 år og kommer fra Hamar. Her kan du lese om litt fra hverdagen min, outfits og litt andre ting. Håper du liker det!

Kategorier

Arkiv

hits