Bygg hjemme

 

sponset innlegg

 Heihei

 

Nå skal jeg skrive om en nettside der du kan finne hva du enn skulle ønske å finne av bad, dører, vinduer, innredning, gulv, hagemaskiner osv. Så det er lurt å ta en titt innom nettsiden http://www.bygghjemme.no/  hvis du ønsker noe av det. Deres store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre dem til et av Norges største byggevarehus. Nettsiden ble lansert i 2012. Bygghjemme.no tilbyr et bredt sortiment av kjente varemerker og de leverer det på døra. Dems motto er at våre kunder skal kjenne at det er enkelt, trygt og bekvemt å handle sine byggevarer hos dem. Du kan få mange gode deals og i tillegg så er det mange rabatter der nå. Jeg liker selv å innrede og har mange bilder i hode mitt om hvordan mitt hus skal se ut, haha. Og nå har jeg jo en video jeg må bli ferdig med så jeg kan vise dere hvordan rommet mitt ser ut med julepynt, tihi. Syns det er så rart at det som er moderne nå kommer til å bli umoderne når jeg blir voksen.

 

 

 

Spiraltrappen fra fontanot er behagelig, sikker, nydelig og kan enkelt monteres uten spesialverktøy. Trappen kan både benyttes ute og inne.  Trapp her

Nå kan du spare opptil 40 % inntil 15 desember av fantastiske garderobeløsninger fra Elfa.

Enkel kurv fra Elfa som du kan oppbevare enkelt og smidig her.

Her en håndstøvsuger med 2 sugeenheter som er enkle å bytte om på. Dette gjør det raskt og enkelt å veksle mellom rengjøring av større overflater og i kroker som er vanskelige å komme til. Den har også en kraftfull motor.

Hade mine søte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingridsaug

ingridsaug

13, Hamar

Hei, jeg heter Ingrid er 13 år og kommer fra Hamar. Her kan du lese om litt fra hverdagen min, outfits og litt andre ting. Håper du liker det!

Kategorier

Arkiv

hits