Dagen!

Hei!

Ville bare være litt flinkere enn vanlig og komme med et blogginnlegg selvom jeg ikke har gjort noe spennende. En av grunnene til at jeg ikke blogger ofte enda er fordi jeg ikke har så mye spennende som skjer nå for tiden, så da har jeg ikke så mye å blogge om. Men skal hvertfall prøve å oppdatere 1-2 ganger i uken hvis jeg klarer og så går det gradvis oppover, hvis dere skjønner, heh. Og så blir det lettere med eget kamera osv. Men nå drikker jeg te før jeg skal legge meg, for jeg vil klare å stå opp i morgen. Men i dag har jeg og Nora vært igjen etter skolen for å øve til en piano spillprøve vi har om 2 uker. Og når jeg kom hjem gjorde jeg lekser med kakao. Haha, jeg sang faktisk "bæ, bæ lille lam" med mel i munnen også. Anbefales ikke, hahha. Og så har jeg egentlig bare sett på film og slappet av. 

Hytta! Det var gøy! På lørdag traff jeg Mari og Anna, vi akte, grilla pølser og så dro vi til Mari sin hytte og gjorde forskjellige ting. Søndag, så kom Mina på dagstur og da spilte vi"amerikaneren". Noen som spiller det?

Men dette ble et kjedelig innlegg, det er en grun til at jeg ikke blogger ofte. Men god natt alle sammen!

3 kommentarer

Dina

24.02.2015 kl.22:54

Så koselig å kunne være med venner og ha det gøy ♥

Erica

01.03.2015 kl.12:17

Et lite tips hvis du ikke har noe å gjøre på dagen og vil bli mer aktiv på bloggen kan du alltids komme med en video f. Eks challanges, romvideo, sminkevideo. Eller ha en liten phootoshoot med forskjellige favoritt outfiter osv! :)

ingridsaug

01.03.2015 kl.19:47

Erica: Tusen takk! Skal prøve meg litt mer på sånne ting når jeg ikke gjør noe spesielt

Skriv en ny kommentar

ingridsaug

ingridsaug

13, Hamar

Hei, jeg heter Ingrid er 13 år og kommer fra Hamar. Her kan du lese om litt fra hverdagen min, outfits og litt andre ting. Håper du liker det!

Kategorier

Arkiv

hits