ootd, netflix og mer

Hei!

Tenkte å blogge i dag å! I dag har jeg øvd på piano i storefri og skal øve med Nora etter skolen i morgen. Etter det skal jeg til Nora, og så for å dra og spille treningskamp, huff gruer meg faktisk litt. Men ja, det er ikke noe jeg skal snakke om nå. Her kommer hvertfall dagens antrekk!

// bukse-only // skjorte-h&m // genser-nelly //

Men jeg lurte på om noen har noen tips når jeg skal lage meg netflix! Skal jeg velge "basis, "standard" eller "premium"? Jeg vil egentlig ikke velge premium for den er dyrest så jeg står mellom basis og standard. Og jeg triller litt mer til siden "standard" jeg. Men er bare ikke sikker, så gjerne legg igjen en kommentar med hva jeg bør velge. Og kom med forslag til filmer/serier, for det er kanskje lurt når man skal ha netflix, heh. 

Og jeg har tenkt å lage en video i nærmeste framtid, tror jeg da. Hvis jeg klarer det, har ikke helt peiling på det, men skal i hvertfall prøve!
Så hva slags vlog ønsker dere dere?

2 kommentarer

Sunniva

04.03.2015 kl.19:59

så fint antrekk :)

ingridsaug

07.03.2015 kl.14:16

tusen takk:-)

Skriv en ny kommentar

ingridsaug

ingridsaug

13, Hamar

Hei, jeg heter Ingrid er 13 år og kommer fra Hamar. Her kan du lese om litt fra hverdagen min, outfits og litt andre ting. Håper du liker det!

Kategorier

Arkiv

hits