Macbook pro?

Hei alle sammen! Nå skal jeg blogge om noe som jeg er veldig glad for. For to uker siden så kjøpte jeg meg Macbook pro! Noe som jeg har ønsket meg sykt lenge og som jeg plutselig satte et mål for at jeg skulle ha. Jeg begynte å vaske mer hjemme osv for å tjene penger. Og så fikk jeg penger til jul, jeg hadde noe fra før. Så til slutt hadde jeg råd og her sitter jeg med den og skriver til dere. Jeg trodde den skulle gi meg motivasjon til blogging, og det har den gjort også. Hvis dere har lagt merke til at jeg blogger mer for tiden så er det fordi jeg har mer motivasjon. 

Jeg har forresten netflix, jeg valgte standard. Så kom med forslag til filmer/serier!
I går så var jeg, Nora og Randi med Eline hjem og da spiste vi grøt og dro på UKM for å se på Kamilla (ei fra klassen) og Anna. Det var gøy å se på! Og i dag skal jeg på  bursdagen til Sigrid (ei fra klassen). Men vi snakkes, nå skal jeg fortsette å se på netflix, hahah. Fikk det akkurat!

Kommenter spørsmål til "ukens spørsmål" fortsatt! Tror det egentlig ikke blir hver uke, men da jeg har nok spørsmål og kanskje jeg filmer istedenfor. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingridsaug

ingridsaug

13, Hamar

Hei, jeg heter Ingrid er 13 år og kommer fra Hamar. Her kan du lese om litt fra hverdagen min, outfits og litt andre ting. Håper du liker det!

Kategorier

Arkiv

hits