Outfit of Wednesday

 

genser-bikbok // cardigan-only // bukse-bikbok // hårbøyle-glitter // sko-toms

Jeg vet det er en stund siden jeg har blogget, men jeg blogger bare når jeg har tid og har lyst til å blogge! Grunnen til at dette antrekket kom ut på bloggen først i dag, er fordi på onsdag øvde jeg til framlegg. Jeg har ikke hatt tid til å blogge i det siste pga tentamener, framlegg, innleveringer og lekser. Nå er det siste innspurten før sommerferien, ååå som jeg gleder meg! Nå har vi jo hatt litt sommervær her da, så håper det fine været fortsetter! Endelig blitt ferdig med litt ting på skolen jeg har grudd meg til! Men har fortsatt igjen noen ting, skal prøve å gi alt før ferien. Er også i skikkelig godt humør pga det fine været og at vi er i mai hvor det skjer mye pluss at det er jo "fri-måneden" som jeg kaller det, siden vi har så mye fri. På torsdag vant fotballaget en kamp som alle trodde vi skulle tape, så det var artig! Det var også den første seriekampen, så det er jo ikke dumt vi vant da. Og i går var jeg på en bursdag med gode hamburgere, haha (Ingrid loves food). Har helt glemt å lese blogger, å blogge og å se på youtube denne måneden! Har hatt det så travelt.

Nå skal jeg sette meg i gang med alle de videoene på youtube jeg har å se! Har allerede brukt mye av dagen på blogg så nå har klokka gått litt for fort syns jeg. Men jeg var så proff i stad at jeg falt oppi en brennesle-haug med hånda når jeg skulle hente en ball! Jeg skulle sparke ballen og så glei jeg selvfølgelig. (wow, tryna Ingrid?! Det kom som en overraskelse (NOT), tihi). Så nå sitter jeg i senga med macen på fanget og skriver med begge hendene , en med salve og hanske på og den andre helt normal kan man si.
Nettet klikka så hele blogg-innlegget ble borte! Så ja..kjipern! 

Vi snakkes senere!

2 kommentarer

sammegreia

02.05.2015 kl.19:48

Gratulerer med blogg! Ha en fin kveld.

Hadde satt pris på om du hadde sjekket ut bloggen vår:)

kristin

02.05.2015 kl.19:58

kult !

Skriv en ny kommentar

ingridsaug

ingridsaug

13, Hamar

Hei, jeg heter Ingrid er 13 år og kommer fra Hamar. Her kan du lese om litt fra hverdagen min, outfits og litt andre ting. Håper du liker det!

Kategorier

Arkiv

hits