Long time, no see

Heisann! Har litt tid til bloggen nå, så tenkte å lage et innlegg om litt diverse ting om hva jeg driver med nå og sånt.

I dag fikk vi dra klokka 11 fra skolen og da dro jeg og noen andre til barneskolen vi gikk på før. Der fikk vi is og hilste på to lærere vi hadde. Jeg har ryddet ut av sekken, gymbagen og litt sånne ting nå for at jeg skal få real feeling om at jeg har SOMMERFERIE! Ahh, sykt digg etter å tenke på alt det harde arbeidet med slit og lekser osv. Har igjen mye å pakke til Frankrike, vi drar dit på søndag og da skal vi til sommerhuset til mormor og morfar som alltid. Jeg skal dit med familien og vi er der noen av dagene med mormor og morfar. Tenkte å beskrive litt av det jeg har gjort i det siste med bilder!


Var hos Nina i helgen og vi tok noen fancy bilder utenfor huset hennes. Vi dro og besøkte en fra forrige klassen som har flyttet, og det var jo gøy. Vi var også på bursdag og bakte brownies. (Nina er hun med mørkest hår).


Søndags-outfitetJeg har tatt meg god tid til å lage en pakkeliste til Frankrike for at jeg skal synes det er extra moro å pakke og fordi jeg hadde lyst.
ootd
kjede-husker ikke // veske-Riga // kjole-h&m // hårbøyle-glitter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingridsaug

ingridsaug

14, Hamar

Hei, jeg heter Ingrid er 13 år og kommer fra Hamar. Her kan du lese om litt fra hverdagen min, outfits og litt andre ting. Håper du liker det!

Kategorier

Arkiv

hits